BHH-320 Multisensor melder (SV)
BHH-320 Multisensor melder (SV)

Interactieve MultiSensor-detectorkop met SelfVerify

Artikelnummer

BHH-320 

€ 93,17
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

BHH-320 is een multisensor detector op basis van een optische rookdetector gecombineerd met een temperatuursensor. Een stijging van de temperatuur zal het detectieplatform veranderen door de rookgevoeligheid te verhogen om de detectie van verbrandingsgassen van brandende branden te verbeteren die nauwelijks een minimum aan zichtbare rookdeeltjes produceren.

Het multisensor-principe in combinatie met geavanceerde signaalverwerking in de detector zorgt voor een vroege reactie op elk type brandontwikkeling.

De SelfVerify-functie zorgt voor de hoogste betrouwbaarheid. Alle eenheden met deze functie worden automatisch elke 24 uur getest met een gekalibreerde test.

BH-320 is ontworpen voor gebruik met onze interactieve brandmeldsystemen. Slimme technologie in combinatie met de SelfVerify-functies en de all-round rookgevoeligheid van BH-320 maakt deze detector de voor de hand liggende keuze voor veeleisende toepassingen zoals industriële, maritieme en offshore-installaties waar een potentieel brandend of / en smeulend brandgevaar bestaat.

Geen reviews gevonden.

 
          CONTACTGEGEVENS

          Beveiligingdiscount.nl 
          Dommelstraat 43
          5347 JK OSS 

          T : +31 (0)412 692307
          E : info@beveiligingdiscount.nl
          
 
 
BETAALMOGELIJKHEDEN